Zoekt u een fijne plek om uw paard of pony te stallen? De pensionstalling bij Dressuurstal Mate & Copains is zeer compleet, met ruime 3x3m boxen. Alle boxen hebben veel lichtinval en een goede ventilatie.

De paarden krijgen tweemaal daags biks en hooi gevoerd. Ook kunnen wij, indien gewenst, uw paard gratis elke dag een uur in de molen of paddock zetten. In de zomer moet u het paard zelf in het weiland zetten, en er ook weer zelf uithalen.

Onze pensionstalling kost € 350,- per paard of pony per maand. Dit is inclusief 4 pakken vlas, krachtvoer en ruwvoer, gebruik van al onze faciliteiten, weidegang in de zomer, paddock service, en een plek om een eigen zadelkast mee te nemen.

Wij hanteren een opzegtermijn van één maand.

Alles wat U en Uw Paard nodig hebben

Wij kunnen, indien gewenst, uw paard gratis elke dag in de molen of paddock zetten, en in de zomer eventueel in het land.

Faciliteiten

Binnenhal 20x40m
Buitenpiste 20x60m
Kantine
Toiletten
Poetsplaatsen 4
Overdekte wasplaats
Stapmolen
Pensionstalling

Ruime Paardenboxen

De stallen bij Dressuurstal Mate&Copains zijn voorzien van een voerbak en een automatische drinkbak met een circulatie systeem tegen bevriezing. De pensionpaarden staan in hun eigen gangpad, afgezonderd van de manegepony's. De ondergrond bestaat uit vlas. Natuurlijk is er in de stallen door ons zowel voor u als voor uw paard aandacht besteed aan veiligheid.

Meerdere Rijbakken

Dressuurstal Mate&Copains beschikt over twee ruime rijbakken: één overdekte, verlichte rijhal van 20 x 40m en één verlichte buitenpiste van 20 x 60m. Pensionklanten kunnen gebruikt maken van beide bakken op tijden dat er geen lessen worden gegeven. Pensionklanten zijn ook buiten de openingstijden welkom.

Voorzieningen

Tal van Voorzieningen

Pensionklanten kunnen onbeperkt gebruik maken van de grote stapmolen en de overdekte wasplaats en kunnen op verzoek een eigen zadelkast krijgen. Tevens beschikt Dressuurstal Mate&Copains over vier ruime poetsplaatsen, elk met een schot om onder andere tijdelijk even een zadel, hoofdstel of borstel op te leggen.